Politika privatnosti

VODITELJ OBRADE PODATAKA

Voditelj obrade osobnih podataka obrađenih u skladu s ovim pravilima je Stabilitas sport j.d.o.o, adresa: Marka Stančića 5, 10000 Zagreb, e-mail: info@stabilitas.com.hr, broj telefona: 091 110 2277

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Tvrtka Stabilitas sport j.d.o.o. poštivat će vašu privatnost i koristiti će vaše osobne podatke isključivo u navedene svrhe. Pažljivo ćemo štititi vaše osobne podatke u skladu sa zakonodavstvom koje uređuje zaštitu osobnih podataka (Uredba EU 2016/679, važeći zakon o zaštiti osobnih podataka, Politika privatnosti i interni akti tvrtke Stabilitas sport j.d.o.o.)

Koje osobne podatke prikupljamo i kako?

Uvijek dobrovoljno možete odlučiti kada i kako želite kontaktirati Stabilitas sport j.d.o.o. (putem telefona, e -pošte, digitalnih društvenih mreža ili internetskih obrazaca).
U te svrhe prikupljaju se i obrađuju sljedeći podaci: adresa e -pošte, telefonski broj. Dodatni se podaci mogu prikupljati i obrađivati ​​u okviru pojedinačnih svrha, što je dolje naznačeno za svaku pojedinačnu namjenu.

Stabilitas sport j.d.o.o. ne vrši profiliranje pojedinaca ili isključivo automatizirano donošenje odluka koje bi imale pravne učinke na vas ili na drugi način značajno utjecale na vas.

Za što koristimo osobne podatke?

Vaše osobne podatke obrađujemo u sljedeće svrhe:

Informacije o ponudi usluga i trenutnom sadržaju mogu se pružiti putem sljedećih komunikacijskih kanala: e -pošte, telefon, Facebooka i drugih društvenih mreža.
Ovi se podaci obrađuju na temelju vašeg pristanka, a u svakom trenutku možete povući privolu za primanje oglasa. Za više informacija o vašim pravima izravne komunikacije pogledajte “Vaša prava”.

Prikupljanje upita i podnošenje ponuda

Na našoj web stranici možete ispuniti internetski obrazac za podnošenje upita za usluge (kontakt obrazac). Također nam možete poslati upit putem e -pošte. U tu svrhu Stabilitas sport j.d.o.o. prikuplja dodatne podatke o sadržaju vašeg upita koje ste nam dobrovoljno dali.

Svi podaci prikupljeni putem ove web stranice ili na drugi način preneseni tvrtki Stabilitas sport j.d.o.o. prikupljaju se u svrhu obavljanja primarne djelatnosti Stabilitas sport j.d.o.o. tj. pružanja svih naših usluga kako bi odgovorili na vaš upit, pripremili ponudu, pripremili i izvršili uslugu. Budući da je obrada ovih podataka bitna za obavljanje same usluge, obrada ovih podataka može se već izvršiti na temelju toga što s nama stupate u kontakt. Ako ne želite dati te podatke, ne možemo vam poslati ponudu ili isporučiti uslugu.

Pristup podacima i pravo izmjene

U svakom trenutku imate pravo zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, izmjenu ili brisanje Vaših osobnih podataka, a za slučaj da se Vaši osobni podaci koriste za dodatne svrhe Stabilitas sport j.d.o.o. će za to prethodno tražiti Vaš pristanak.

Prijenos osobnih podataka trećim stranama

Ukoliko nastane potreba da Stabilitas sport j.d.o.o. iznosi osobne podatke u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju, poduzet ćemo sve potrebne mjere kako bi stupanj zaštite Vaših osobnih podataka odgovarao zahtjevima Uredbe i drugih važećih propisa Republike Hrvatske. Ovo osiguravamo između ostalog primjenom standardnih ugovornih klauzula izdanih od strane Europske Komisije (Odluka Komisije od 15. lipnja 2001. o standardnim ugovornim klauzulama za prijenos osobnih podataka u treće zemlje, u skladu s Direktivom 95/46/EZ i Odluka Komisije od 27. prosinca 2004. o izmjeni Odluke 2001/497/EZ u pogledu uvođenja alternativnog skupa standardnih ugovornih klauzula za prijenos osobnih podataka u treće zemlje). U slučaju takvog prijenosa, primatelj osobnih podataka u trećoj zemlji ili međunarodnoj organizaciji osiguravaju stupanj zaštite kako to zahtjeva Uredba. U slučaju prijenosa osobnih podataka na treće osobe Stabilitas sport j.d.o.o. će osigurati da i navedene osobe pružaju isti nivo zaštite kakav pruža Stabilitas sport j.d.o.o.

Izvedba, učinkovitost i sigurnost informacijskih sustava i web stranice

Svaki put kada posjetite medialive.hr u zapisničku datoteku (log) web poslužitelja na web poslužitelju automatski se pohranjuje zapis (IP broj – broj koji identificira pojedinačno računalo ili drugi uređaj na webu; verzija preglednika, posjećena podstranica, vrijeme i trajanje posjeta itd.). U te svrhe naše web stranice koriste kolačiće čija je priroda detaljno prikazana u Pravilima o kolačićima na web stranici. Ove podatke obrađujemo radi održavanja statistike posjetitelja na našoj web stranici kako bismo osigurali sigurnost informacijskih sustava.

Alat Google Analytics koristimo za praćenje korištenja www.Stabilitas.com.hr. Web analitiku koristimo u vlastite svrhe i ključna je za planiranje poboljšanja web stranice. Za veću privatnost uključena je i anonimizacija IP -a. Alat Hotjar koristimo za definiranje uzoraka ponašanja na internetu isključivo u svrhu bolje optimizacije I kvalitetnijeg sadržaja web stranice.

Tako prikupljeni podaci obrađuju se na temelju legitimnog interesa voditelja obrade, bez njihove pojedinačne obrade i povezivanja s drugim podacima.

Društvene mreže, web usluga i povezani dodaci

Stabilitas sport j.d.o.o. koristi Google Maps dodatke na www.stabilitas.com.hr kako bi vam omogućio korištenje značajki davatelja sadržaja (pregledavanje karata i određivanje lokacije tvrtke Stabilitas sport jdoo.).

Ako se koriste ovi dodaci, uspostavlja se izravna veza sa poslužiteljima ovih društvenih mreža ili davateljima usluga, a dio podataka o korištenju ovih usluga putem web stranice kojom upravlja Stabilitas sport j.d.o.o. dijeli se s pružateljima ovih usluga i, ovisno o vašim postavkama, mogu se obraditi za njihovu daljnju upotrebu, uključujući za potrebe oglašavanja i izravnog marketinga. Ovisno o vašim željama za korištenje ovih pojedinačnih društvenih mreža, dio vaših osobnih podataka (kao što su vaša adresa e -pošte, identitet vaše društvene mreže, IP adresa, vaša lokacija, popis vaših prijatelja itd.) također se prosljeđuje svakoj društvenoj mreži.

Detaljnije informacije o svrhama i opsegu obrade osobnih podataka od strane pružatelja ovih web stranica mogu se dobiti izravno od pružatelja ovih usluga, operatera ovih društvenih mreža ili izravno unutar tih društvenih mreža.

Stabilitas sport j.d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za zaštitu vaših osobnih podataka putem gore navedenih društvenih mreža, mrežnih usluga i svih povezanih web stranica.

Korisnici podataka

Svi podaci prikupljeni na gore navedenoj pravnoj osnovi koristit će se u skladu sa svrhom u koju su prikupljeni i neće se otkriti trećim stranama bez vašeg pristanka.
U okviru njihovih odgovornosti i zadataka, vaši osobni podaci bit će otkriveni sljedećim korisnicima podataka:

  • zaposlenici Stabilitas sport j.d.o.o.
  • računovodstveni servis
  • davatelj poštanskih usluga, davatelj usluga e -pošte,
  • pružatelji usluga otpreme, pružatelji usluga uništavanja i mediji;
  • pružatelji usluga informacijske tehnologije u okviru upravljanja i održavanja softvera i hardvera;
  • administrator web stranice, Facebooka ili drugih društvenih mreža;
  • nacionalne vlasti koje nadziru naše poslovanje u skladu sa svojim zakonskim nadležnostima.

Stabilitas sport j.d.o.o. posebnu pozornost pridaje odabiru i kontroli ugovornih partnera koji djeluju kao obraditelji osobnih podataka u slučajevima kada je za obavljanje njihove usluge potreban pristup osobnim podacima. Izvođači su dužni slijediti naše upute, a njihova prikladnost za izvođenje tretmana podliježe našem povremenom pregledu. Ugovaratelji mogu obrađivati ​​vaše osobne podatke u druge svrhe, a nakon ispunjenja svrhe obrade ili nakon prestanka ugovornog odnosa, svi se podaci brišu.

Stabilitas sport j.d.o.o. slaže se da neće dijeliti ili prenositi vaše osobne podatke prikupljene u tu svrhu trećoj zemlji ili međunarodnoj organizaciji.

Razdoblje čuvanja podataka

Stabilitas sport j.d.o.o. osigurava da čuva vaše podatke samo onoliko dugo i koliko je potrebno za ispunjenje svrhe u koju su pojedinačni podaci prikupljeni i korišteni ili do isteka zakonskog roka za pohranu. Razdoblje čuvanja osobnih podataka razlikuje se ovisno o kriterijima svake kategorije osobnih podataka i svrhama u koje se obrađuju.
Vaši podaci o pristanku čuvaju se do kraja kalendarske godine nakon što prođe 5 godina nakon povlačenja privole.

Osobni podaci prikupljeni na temelju propisa čuvaju se u skladu sa zakonima koji uređuju njihovo prikupljanje. Nakon isteka zakonskog razdoblja pohrane, podaci se brišu.

Način na koji štitimo vase podatke

Stabilitas sport j.d.o.o. obvezuje se zaštititi osobne podatke koje nam dajete i učinit će sve da zaštite osobne podatke od bilo kakvog nedoličnog ponašanja i zloupotrebe.
Vaše osobne podatke čuvamo u računalnom obliku i djelomično u papirnatom obliku. Naši računalni sustavi zaštićeni su tehničkim i organizacijskim mjerama koje sprječavaju slučajno ili protuzakonito uništavanje, gubitak, promjenu i neovlašteno otkrivanje ili pristup vašim osobnim podacima. Papirnati podaci su osigurani od neovlaštenog pristupa.

Prava svakog pojedninca

Stabilitas sport j.d.o.o. jamči mogućnost ostvarivanja svih vaših prava koja imate u vezi s obradom vaših osobnih podataka.
Ako ste mlađi od 15 godina, ne možete dati valjani pristanak za obradu vaših osobnih podataka. U tom slučaju roditelj ili skrbnik moraju pristati na obradu vaših osobnih podataka.
U skladu s propisima koji uređuju područje zaštite osobnih podataka, pojedinac ima pravo u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak, zatražiti pristup, ispravak, ograničenje ili brisanje osobnih podataka pismenim putem obavijestivši nas o tome pismeno putem Stabilitas sport j.d.o.o., Marka Stančića 5, 10000 Zagreb, ili na email: info@stabilitas.com.hr

Pojedinac također može podnijeti prigovor u vezi s obradom svojih osobnih podataka.

Kontakt podaci Agencije za zaštitu osobnih podataka:

Martićeva ulica 14
HR – 10000 ZAGREB
Tel. 00385 (0)1 4609-000
Fax. 00385 (0)1 4609-099
E-mail: azop@azop.hr
Web: www.azop.hr

Ponašanje u slučaju kršenja

U slučaju povrede osobnih podataka, Stabilitas sport j.d.o.o. odmah će poduzeti sve odgovarajuće mjere za zaštitu prava i interesa pojedinca, u skladu s važećim zakonom i GDPR -om.

Podaci za kontakt

Na pitanja o povjerljivosti vaših podataka, načinu na koji prikupljamo i obrađujemo vaše podatke ili vašim zahtjevima za ostvarivanje prava na vaše podatke odgovorit će odgovorna osoba u tvrtki Stabilitas sport j.d.o.o.:
Broj telefona: 091/110-2277
Adresa e-pošte: info@stabilitas.com.hr