eCoach

online trener

ŠTO JE TO?

“E-coach” je program kojim se na temelju stjecanja uvida u vaše stanje, ciljeve i želje, izrađuje jedinstven i vama prilagođen plan i program vježbi te načina prehrane, koji sami provodite uz online asistenciju naših stručnjaka koji prate vaš napredak i provođenje programa, te isti po potrebi prilagođavaju. Ovakav pristup ne može imati istu kvalitetu kao individualni pristup i koristi se isključivo za zdravu populaciju. Kako bi smanjili razliku u kvaliteti, osmislili smo pristup kojim efikasno rješavamo taj problem.

Kontaktirajte nas za više informacija i besplatne konzultacije!

ZA KOGA?

Program je namijenjen svima koji već sami vježbaju, a osjećaju da im trebaju stručni savjeti koji će ih usmjeravati i pomoći im da dođu do željenog cilja. Također, ukoliko niste sigurni dali izvodite kompleksne vježbe pravilno, video analizom dostavljamo savjete. Program je također pogodan svima koji često putuju jer će vam naši stručnjaci izraditi program vježbi koji će biti prilagođen vašim obvezama i mogućnostima, a moći ćete ga provoditi onda kada vama najviše paše bez obzira gdje se nalazili, s kakvim rekvizitima raspolagali, uz dostupnost naših stručnjaka u svakom trenutku, putem e-maila, Facebooka ili Skype-a.

Kontaktirajte nas za više informacija i besplatne konzultacije!

KAKO?

Ukoliko ste iz Zagreba, kontaktirajte nas i dogovorite sastanak s našim stučnjakom koji će iz razgovora i prikupljenih informacija o svim bitnim aspektima sugerirati što bi bilo najbolje za ostvarenje Vašeg cilja.

Ukoliko niste iz Zagreba, kontaktirajte nas putem e-maila i poslat ćemo vam online upitnik u kojem ćete nam odgovoriti na seriju pitanja iz čega ćemo steći uvid u vaše trenutno stanje, intenzitet i ekstenzitet vježbanja, te cilljeve i vrijeme koje nam je na raspolaganju. Radi preciznije prilagodbe, potrebno je ispuniti i nutricionistički info upitnik, kako bi se mogle izraditi nutricionističke smjernice ili jelovnik.

Kontaktirajte nas za više informacija i besplatne konzultacije!

Plan i program vježbanja izrađujemo za jedan ili dva mjeseca na hrvatskom ili engleskom jeziku. Plan vježbanja sadrži vremenske okvire u kojem se definiraju promjene u intenzitetu i ekstenzitetu vježbanja, dakle vodi se računa o progresivnosti. Program sadrži vježbe te informacije vezane uz broj serija i ponavljanja. Svaki plan i program je jedinstven te maksimalno prilagođen svakoj osobi ovisno o dobi, spolu te ostalim relevantnim parametrima.

Za više informacija i konkretnu ponudu pogledajte naše usluge i kontaktirajte nas.