Ozljede i vježbanje

ŠTO JE TO I KOME JE TO NAMIJENJENO?

Program rehabilitacijskog vježbanja je poseban program vježbanja i savjetovanja, a namijenjen je svima koji su prošli terapiju nakon operacije ili imaju određene tegobe, te žele podići funkcionalnost na višu razinu i vratiti se svakodnevici. Rekreativcima i sportašima za bazičnu prevenciju od ozljeda, osobama koje imaju degenerativne promjene lokomotornog sustava uslijed nepravilnog držanja ili dugotrajnog sjedenja.

Naši stručnjaci raspolažu sa širokim setom tehnika i metoda za rješavanje raznih problema. U mogućnosti smo provesti dijagnostiku te u potpunosti pronaći uzrok problema, a ne okidač ili posljedicu na što se danas većina klasičnih tretmana bazira. No, ukoliko vaš problem zahtjeva drugačiji pristup i profil stručnjaka, rado ćemo vas savjetovati u kojem smjeru trebate ići.

Rehabilitacijski trening, koji se bazira na neuro-muskularnom reprogramiranju, radu na ožiljkastom tkivu, stabilizaciji hipermobilnih zglobova, mobilizaciji hipomobilnih zglobova i uklanjanju mišićnog disbalansa koji pojedinačno ili sinergijski uzrokuju razne tegobe, specijalnost je naših stručnjaka.

KAKO?

Ugovorite besplatan sastanak! Ukoliko se radi o rehabilitaciji nakon operacije, pregledati ćemo vašu medicinsku dokumentaciju kako bi znali odrediti plan i program. Ukoliko postoji problem koji je potrebno sanirati prije samog početka vježbanja, uputit ćemo vas jednom od naših stručnjaka koji je specijaliziran za tu problematiku.

Za više informacija i konkretnu ponudu pogledajte naše usluge i kontaktirajte nas.