O nama

Stabilitas koncept

Stabilitas koncept nastao je iz višegodišnjeg iskustva i brojnih stručnih edukacija, a glavne prednosti su:

Objedinjuje stručnjake iz komplementarnih struka (kineziologija, fizioterapija, nutricionizam) koji su posvećeni svakom klijentu individualno:

- Inicijalna dijagnostika fizioterapeuta ili funkcionalna masaža za održavanje zdravlja
- Nutricionistički personalizirani plan prehrane
- Testiranje motoričkih znanja i sposobnosti, te planiranje i provođenje treninga sukladno dijagnostici i ciljevima...

saznaj više

Ideja je nastala prije nekoliko godina nakon što smo uočili iznimnu važnost suradnje ove tri struke. Ono što jest drugačije kod nas jest to da Vi ne morate obilaziti različite ustanove i tražiti nutricionista, trenera i fizioterapeuta nego Vam mi pružamo sve tri usluge u jednom sinkroniziranom procesu. Inicijalno su sva tri stručnjaka uključena kako bi početak bio što kvalitetniji, a rezultati dugoročno održivi.

sakrij

Strukturirano planiranje i programiranje treninga, te provođenje i evidentiranje istih. Na ovaj način svaki klijent točno zna koji je cilj treninga, koji su parametri samog treninga te kako izgleda tjedni i dnevni plan. Sama struktura treninga je plod iskustva i brojnih edukacija i kao takva je garancija visokokvalitetnog pristupa koji

saznaj više

smanjuje rizik od ozljeda te maksimalizira iskoristivost vremena i pozitivnih trenažnih efekata. Praćenje i bilježenje omogućuje drugom treneru (ukoliko dođe do potrebe) da točno zna gdje je Vaš trener stao i na čemu ste imali trenažni fokus te samim time eliminira prazan hod. Struktura provođenja treninga je jasno definirana, a svaki trener u nju ugrađuje svoj jedinstveni stil.

sakrij

Fleksibilnost po pitanju lokacije. Treninge održavamo na više lokacija u Zagrebu kako bi naše usluge što više približili Vama i smanjili nepotrebno...

saznaj više

putovanje i gubitak dragocjenog vremena. Fitness centri ili Vaš privatni prostor, Vi birate.

sakrij

Jasna komunikacija između stručnjaka uključenih u proces. Koordinirani proces znači da fizioterapeut dostavlja informacije i upute treneru o mogućim problemima koje treba uzeti u obzir prilikom planiranja i provođenja treninga, a nutricionist kod izrade jelovnika uzima u obzir cilj, stil života, razinu aktivnosti u tjednu, te vremenski tempira obroke ovisno o

saznaj više

tome kada su treninzi. Po potrebi fizioterapeut može funkcionalnim masažama preventivno pratiti trenažni proces, a nutricionist korekcijama jelovnika prilagoditi unos ovisno o brzini napretka. Takvim pristupom treninzi će biti učinkovitiji i sigurniji, a rezultati bolji.

sakrij

Iskrenost. Naša najpoznatija odlika. Ne obećajemo nerealno i očekujemo od Vas maksimalan angažman i iskrenu povratnu informaciju. Metode i znanja kojima raspolažemo mogu utjecati na određeni spektar “problema”, te ako ustanovimo da nismo u mogućnosti ostvariti

saznaj više

vaš cilj, rado ćemo vas savjetovati kome da se obratite. Naša filozofija su održivi dugoročni rezultati s trajnom promjenom stila života i to je razlog zašto klijenti ostaju s nama dugi niz godina.

sakrij

Tko smo mi?

Davor Srednoselec, prof. kineziologije

Ima bogato iskustvo kao sportaš-natjecatelj (uz druge sportove, bio je juniorski reprezentativac u atletici, seniorski reprezentativac u squashu), kao sportski trener squasha te kao osobni trener sa više od 20 godina iskustva. Na Kineziološkom fakultetu diplomirao je sa usmjerenjem iz fitnessa. Uz brojne edukacije vezane uz sportski trening, istaknut ćemo one vezane uz zdravstveni fitness:

– Motus Melior: certifikat „Funkcionalna dijagnostika – kralježnica”
– Motus Melior: certifikat „Funkcionalna rehabilitacija – kralježnica”
– Emmett therapies: certifikat in „EMM – Tech”
– Hrvatsko društvo za manualnu fizioterapiju certifikat: „Rehabilitacijski trening – Stabilizacija zglobova i terapijsko vježbanje po Kaltenborn/Evjenth konceptu“
– NKT Neurokinetic Therapy, Level 1
– DNS Dynamic Neuromuscular Stabilization Level 2

– FMS Functional Movement screen
– EXOS Fitness Specialist

Goran Purić, dipl. ing. prehrambene tehnologije

Kao diplomirani inženjer prehrambene tehnologije u svijet hrane i prehrane ušao je kroz rad na sebi za vrijeme studija na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. U posljednjih 10 godina prošao je sve elemente struke, od rada u laboratorijima i pogonima, bavljenja nutricionizmom pa sve do rada u obrazovnim institucijama i prijenosa znanja mlađim generacijama.

U svom pristupu kombinira profesionalnost zajedno sa najnovijim znanstvenim dostignućima iz polja znanosti o hrani i prehrani pretočenu u jednostavnost komunikacije i razumijevanja s klijentom. Smatra da pravilan način prehrane nije skup, bezukusan ili neizvediv u današnjem užurbanom ritmu života. Prehrana je uvijek temelj svega. Njegov cilj je omogućiti svakome, bez obzira na to gdje se nalazi stručan, brz i profesionalan savjet o prehrani!

Goranove specijalnosti su:
• Suplementacija
• Regulacija tjelesne težine
• Oporavak organizma od bolesti

Slaven Durlen, bacc. physio

Ima bogato iskustvo u radu od medicinske rehabilitacije u toplicama gdje je odradio stažiranje do pozicije glavnog fizioterapeuta u KK Cedevita. Dio svoje karijere je proveo u hrvatskim nogometnim klubovima te u Emiratima na poziciji “rehab coach”.

U dodatnim edukacijama došao je do stupnja ortopedskog manualnog terapeuta po Kaltenborn/Evjenth koncepta.

Slavenova specijalnost su post-operativna rehabilitacija nakon sportskih i drugih vrsta ozljeda, te prevencija od ozljeda.