O nama

STABILITAS KONCEPT

Stabilitas koncept nastao je iz višegodišnjeg iskustva i brojnih stručnih edukacija, a glavne prednosti su:

 • Suradnja stručnjaka iz 3 struke. Sva tri stručnjaka su uključena od početka kako bismo dobili dugoročno održive rezultate. Dobivate sve tri usluge na jednom mjestu, u sinkroniziranom procesu.
  FIZIOTERAPEUT – Inicijalna dijagnostika fizioterapeuta ili funkcionalna masaža za održavanje zdravlja.
  NUTRICIONIST – Nutricionistički personalizirani plan prehrane.
  KINEZIOLOG – Testiranje motoričkih znanja i sposobnosti, te planiranje i provođenje treninga sukladno dijagnostici i ciljevima.
 • Strukturirano planiranje, provođenje i evidencija treninga. Svaki naš klijent zna cilj treninga, koji su parametri treninga te kako izgleda tjedni i dnevni plan. Struktura treninga je rezultat iskustva i brojnih edukacija te garantira visokokvalitetni pristup koji smanjuje rizik od ozljeda te maksimalizira iskorišteno vrijeme i pozitivne trenažne efekte. Praćenje i bilježenje omogućava drugom treneru (prema potrebi) da zna gdje je prijašnji trener stao i na čemu je bio trenažni fokus te se time eliminira prazan hod. Struktura provođenja treninga je jasno definirana, a svaki trener u nju ugrađuje svoj jedinstveni stil.
stabilitas fitness logo
 • Fleksibilnost po pitanju lokacije. Treninge održavamo na više lokacija u Zagrebu kako bismo Vama smanjili nepotrebno putovanje i gubitak dragocjenog vremena. Teretana ili Vaš privatni prostor, Vi birate!
 • Jasna komunikacija između sva 3 stručnjaka. Fizioterapeut daje informacije treneru o mogućim problemima koje treba uzeti u obzir, i može funkcionalnim masažama preventivno pratiti trenažni proces. Nutricionist kod izrade jelovnika uzima u obzir cilj, stil života, razinu aktivnosti te vremenski tempira obroke ovisno o treninzima, te korekcijama jelovnika može prilagoditi unos ovisno o brzini napretka. Takvom suradnjom dobivamo učinkovite i sigurne treninge te bolje rezultate!
 • Iskrenost. Naša najpoznatija odlika. Ne obećajemo nerealno te od Vas očekujemo maksimalan angažman i iskrenu povratnu informaciju. Ako ustanovimo da nismo u mogućnosti ostvariti vaš cilj, rado ćemo vas savjetovati kome da se obratite.

Naša filozofija su održivi dugoročni rezultati s trajnom promjenom stila života i to je razlog zašto klijenti ostaju s nama dugi niz godina!

NAŠ TIM

Davor Srednoselec, prof. kineziologije

Ima bogato iskustvo kao sportaš-natjecatelj (uz druge sportove, bio je juniorski reprezentativac u atletici, seniorski reprezentativac u squashu), kao sportski trener squasha te kao osobni trener sa više od 20 godina iskustva. Na Kineziološkom fakultetu diplomirao je sa usmjerenjem iz fitnessa. Uz brojne edukacije vezane uz sportski trening, istaknut ćemo one vezane uz zdravstveni fitness:

– Motus Melior: certifikat „Funkcionalna dijagnostika – kralježnica”
– Motus Melior: certifikat „Funkcionalna rehabilitacija – kralježnica”
– Emmett therapies: certifikat in „EMM – Tech”
– Hrvatsko društvo za manualnu fizioterapiju certifikat: „Rehabilitacijski trening – Stabilizacija zglobova i terapijsko vježbanje po Kaltenborn/Evjenth konceptu“
– NKT Neurokinetic Therapy, Level 1
– DNS Dynamic Neuromuscular Stabilization Level 2
– FMS Functional Movement screen
– EXOS Fitness Specialist

Goran Purić, dipl. ing. prehrambene tehnologije

Kao diplomirani inženjer prehrambene tehnologije u svijet hrane i prehrane ušao je kroz rad na sebi za vrijeme studija na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. U posljednjih 10 godina prošao je sve elemente struke, od rada u laboratorijima i pogonima, bavljenja nutricionizmom pa sve do rada u obrazovnim institucijama i prijenosa znanja mlađim generacijama.

U svom pristupu kombinira profesionalnost zajedno sa najnovijim znanstvenim dostignućima iz polja znanosti o hrani i prehrani pretočenu u jednostavnost komunikacije i razumijevanja s klijentom. Smatra da pravilan način prehrane nije skup, bezukusan ili neizvediv u današnjem užurbanom ritmu života. Prehrana je uvijek temelj svega. Njegov cilj je omogućiti svakome, bez obzira na to gdje se nalazi stručan, brz i profesionalan savjet o prehrani!

Goranove specijalnosti su:
• Suplementacija
• Regulacija tjelesne težine
• Oporavak organizma od bolesti

Slaven Durlen, bacc. physio

Ima bogato iskustvo u radu od medicinske rehabilitacije u toplicama gdje je odradio stažiranje do pozicije glavnog fizioterapeuta u KK Cedevita. Dio svoje karijere je proveo u hrvatskim nogometnim klubovima te u Emiratima na poziciji “rehab coach”.

U dodatnim edukacijama došao je do stupnja ortopedskog manualnog terapeuta po Kaltenborn/Evjenth koncepta.

Slavenova specijalnost su post-operativna rehabilitacija nakon sportskih i drugih vrsta ozljeda, te prevencija od ozljeda.