Vježbanje za mlade

Dobro došli u Stabilitas Fitness Studio za mlade! – Mjesto gdje snaga, samopouzdanje i zdravlje postaju tvoji saveznici na putu prema vrhunskom “ja”!

Dragi roditelji,

U današnje vrijeme, suočavanje s pretilošću postalo je ključan aspekt brige o zdravlju naše djece. Važno je shvatiti ozbiljnost situacije i prepoznati da pretilost nije samo estetsko pitanje, već stanje koje može imati dugotrajne posljedice na zdravlje vašeg djeteta. Pretilost u djetinjstvu može biti uzrok mnogih zdravstvenih problema, među kojima su:

 1. Tip 2 dijabetes – Pretilost značajno povećava rizik od razvoja dijabetesa tipa 2 kod djece, stanja koje može imati trajne posljedice na zdravlje.
 2. Srčane bolesti – Visok krvni tlak i povišeni kolesterol, koji su često povezani s pretilošću, mogu dovesti do razvoja srčanih bolesti već u ranoj dobi.
 3. Problemi s kostima i zglobovima – Dodatni pritisak na kosti i zglobove zbog prekomjerne težine može uzrokovati bol i dugoročna oštećenja.
 4. Psihološki problemi – Pretilost često dovodi do niskog samopouzdanja, depresije i anksioznosti kod djece, što može utjecati na njihovu socijalnu interakciju i školski uspjeh.

Kao roditelji, imate ključnu ulogu u promicanju zdravih životnih navika koje mogu pomoći u sprečavanju pretilosti kod vaše djece. Poticanje na redovitu tjelesnu aktivnost, usvajanje uravnotežene prehrane i ograničavanje vremena provedenog pred ekranima samo su neki od koraka koje možete poduzeti kako biste osigurali zdraviji životni put za vašu djecu.

Zapamtite, nikada nije prerano započeti s promjenama, ali može biti prekasno. Vaša podrška i ljubav ključni su za zdravu budućnost vašeg djeteta.

Naša ponuda za tebe:

U našem fitness studiju, pružamo prilagođene treninge u malim grupama do 4 osobe s istim ciljevima, omogućujući ti individualni pristup i pažnju koja ti je potrebna.

Ako si u dobi od 13 do 18 godina, suočavaš se s izazovima poput viška kilograma, nedostatka samopouzdanja ili neugodnih iskustava s vršnjacima, ovdje si na pravom mjestu.

Program traje 3 ili 6 mjeseci, ovisno o tvojoj odluci, želji i cilju. U tom periodu radiš po uputama stručnjaka iz Fitness studija Stabilitas i nikako ne odustaješ tih 3 ili 6 mjeseci jer u protivnom nećeš ostvariti rezultate koje želiš.

Ne brini, ovdje smo tu za tebe i pomoći ćemo ti da tih 3 ili 6 mjeseci brzo prođu!

Naravno, ako želiš još veću promjenu ili održavati postojeću, nastavljamo dalje 🙂

Kako izgledaju naši treninzi?

 • Trening traje 50 minuta!
 • Na samom početku radiš dinamičku pripremu koja je bitna da se smanji rizik od ozlijeda.
 • Trener će ti objasniti svaku vježbu tako da budi bez brige, ne moraš sve pamtiti i naučiti.
 • Vježbe su prilagođene isključivo tebi i neće biti tjeranja i vikanja.
 • Vježba se s utezima manje težine (na početku), trakama, gumama, šipkama, girjama
 • Izvode se osnovni elementi boksa bez ili na vreći za box uz budno praćenje trenera kako bi se izbjegle ozbiljnije ozljede (potrebno je imati svoje bandaže)
 • Potrebno je donijeti čiste tenisice, ručnik i bočicu vode.
 • Treneri su puni razumijevanja i neće forsirati nešto što u tom trenutku ne možeš napraviti, no s vremenom ćeš ući u formu i ni jedna zadana vježba ti neće biti problem.

Borba protiv izazova:

Znamo da život može biti izazovan, posebno u mladosti. Stabilitas Fitness Studio je više od fitnessa; ovdje gradiš ne samo tijelo, već i unutarnju snagu. Naša boksačka vreća nije samo sredstvo za fizički napor, već i alat za oslobađanje stresa, borbu protiv svakodnevnih izazova, te učenje osnova plemenite vještine

Uravnotežena prehrana za tijelo i um:

Naš nutricionist izrađuje individualne prehrambene smjernice kako bi ti pomogli postići svoje ciljeve. Zajedno gradimo put prema zdravoj prehrani koja podržava tvoj napredak i dobrobit.

Kako će izgledati tvoj prehrana tijekom trajanja programa?

Nakon što si ispunio/la upitnik o prehrani nutricionist će ti pripremiti prehrambene smjernice kojih se treba držati.

Po dogovoru svakih 10 dana ćeš imati grupni sastanak gdje ćete komunicirati i komentirati prehranu prethodnog tjedna, također ćeš voditi dnevnik svojih obroka koji će se pregledavati svakih 10 dana. Na grupnim sastancima će se vršiti i vaganje za svakog člana/članicu posebno u zasebnoj prostoriji kako bi se osigurala privatnost i intimnost.

Grupne sastanke će voditi stručnjaci nutricionisti i osobe koje su prošle proces mršavljenja kako bi vam podijelili svoja iskustva te vas motivirala za daljnje korake.

Bitna informacija vezano za prehranu:

Da, bit će ti dozvoljena i pizza i burger i čips i pekara, ali isključivo po dogovoru i ne sve od jednom :)! Dođi i otkrij svoju unutarnju snagu, izgradi samopouzdanje i postani najbolja verzija sebe.

Tvojom transformacijom započinje nova priča – tvoja priča.

Kako izgleda upis u program?

 1. korak – nazovi odmah za dodatne informacije
 2. korak – sastanak u studiju s roditeljem/ima i djetetom (anamneza, gdpr, kućni red, dijagnostika…)
 3. korak – početak treniranja

Programi i cijene:

 • 3 mjeseca, treninzi 2x tjedno = 270,00€ (90,00 € mjesečno)
 • 3 mjeseca, treninzi 3x tjedno = 351,00€ (117,00 € mjesečno)
 • 6 mjeseci, treninzi 2x tjedno = 510,00€ (85,00 € mjesečno)
 • 6 mjeseci, treninzi 3x tjedno = 663,00€ (110,50 € mjesečno)

Cijena uključuje:

 • članarinu
 • nutricionističke smjernice
 • dijagnostiku
 • izradu plana i programa
 • vođene treninge od strane osobnih trenera po planu i programu
 • praćenje prehrane i motivacija od strane stručnih i iskusnih osoba

Jesi li spreman promijeniti svoj život na bolje? Čekamo te!

Za sva pitanja i dogovor prvog sastanka nazovite na broj:

091-110-2277